top of page

Art Vancouver Group

Public·261 members

Kaliteli veriler spor analiz doğruluğunu neden artırır

Spor analizlerinde veri kalitesinin önemli olduğu sık sık vurgulanıyor. Ancak kaliteli veri ile sıradan veri arasındaki farkı her zaman anlayamıyorum. Bazı kaynaklar çok fazla bilgi sunarken bazıları daha sınırlı içerikler paylaşıyor. Hangi bilgilerin güvenilir olduğunu belirlemek ve doğru kaynakları seçmek istiyorum. Bu konuda daha önce deneyim yaşamış kişilerin önerilerine ihtiyacım var. Siz veri toplarken nelere dikkat ediyorsunuz? Güvenilir kaynakları nasıl belirliyorsunuz? Yardımlarınız benim için çok değerli olacaktır ve öğrenme sürecimi hızlandıracaktır.

8 Views
Kyky123
Kyky123
Jun 11

Spor analizlerinde sistemli çalışmanın büyük bir fark yarattığını zamanla öğrendim. İlk başlarda düzensiz şekilde veri inceliyor ve çoğu zaman önemli noktaları kaçırıyordum. Şimdi ise daha planlı bir yöntem kullanıyorum: önce temel istatistiklere bakıyor, sonra detaylara iniyor ve en sonunda karşılaştırma yapıyorum. Bu yöntem analiz sürecimi daha düzenli hale getirdi. Bazen gibi platformlarda yer alan verileri de bu sürece dahil ediyorum, ancak her zaman kendi analiz akışımı koruyorum. Bu sistem sayesinde daha net ve tutarlı sonuçlar elde edebiliyorum ve düşünme sürecim daha organize hale geldi.

Members

Show Dates & Hours

April 8 - 11, 2027

VIPs Only

Thursday, April 8: 5 PM - 7 PM

General Admission

Thursday, April 8: 6 PM - 10 PM

Friday, April 9: 1 PM - 9 PM

Saturday, April 10: 12 PM - 9 PM

Sunday, April 11: 11 AM - 5 PM

Vancouver Convention Centre

(Canada Place)

East Building, Hall B

999 Canada Place

Vancouver, BC  V6C 3T4

• Instagram - White Circle
  • Whatsapp
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • YouTube - White Circle

Stay in the loop with our newsletter! Get the latest updates on event schedules, programming highlights, ticket availability, and more.

Thanks for subscribing!

The Vancouver Visual Art Foundation, as the organizer of Art Vancouver, acknowledges that it operates on the traditional, ancestral and unceded territories of the Coast Salish people of the xʷməθkwəy̓əm (Musqueam), Skwxwú7mesh (Squamish), and Səl̓ílwətaɬ (Tsleil-Waututh) nations. We are grateful to be gathered here and recognize our privileged place on these lands.

© Art Vancouver. Hosted by Vancouver Visual Art Foundation. All Rights Reserved.

bottom of page